Juslepel's Buzz - I'Ve Seen The Future, And It'S Juslepel-Shaped.

Så varmt och skönt

Det är verkligen skönt att vakna upp på morgonen med att det är varmt hemma. Det är underbart att stoppa ner fötterna på golvet på en härlig heltäckningsmatta. Det finns många fina heltäckningsmattor som man kan välja på och det gör det hela ännu roligare. Det var ett tag som man tänkte att det bara var i Storbritannien som man använde heltäckningsmattor men nu är det något som börjar bli mer och mer populärt även här hemma i Sverige. Och det tycker jag är super härligt att det är på det viset, jag hoppas att det kommer att bli ännu mer populärt. För det är verkligen så underbart skönt.

Andra saker som är bra med en heltäckningsmatta

Det är att det blir så tyst, det är verkligen toppen om man vill få det mer ljuddämpat , det blir verkligen så mycket tystare så det är verkligen skönt. Man sover mycket bättre och man hör inte små ljud på samma sätt. Så det finns många fördelar som jag ser det att skaffa en heltäckningsmatta.
Ja det är kul att se hur olika trender kommer och går, man får följa och se hur det skiftar från år till år. Och vissa saker dom är kvar för att stanna för en bra tid. Det är kul, att man ser att vissa saker sitter kvar länge. Ja det är kul att det finns så många roliga saker att hitta på när det kommer till inredning och till att få det fint hemma och på jobbet. Ja man kan förändra så mycket med små medel och det är saker som man borde se till att göra för det ger så mycket glädje att se det när man har gjort det.
Ja det finns så mycket kul och man kan få massor med inspiration om man söker runt lite online.