Juslepel's Buzz - I'Ve Seen The Future, And It'S Juslepel-Shaped.

TjejhelgTjejkväll med min bästis

Så, min bästa kompis har skaffat ett spabad så vi har planerat att inviga den i helgen. Det var ett tag sedan vi träffades och det ska bli kul att ses snart igen. Men vi har planerat hela helgen och det ska bli så sjukt kul. Jag har alltid velat ha en bubbelpool hemma men vi hade aldrig plats. Nu äntligen känner jag någon man kan bada hos och ta det lugnt.

Vi har planerat att doppa jordgubbar i choklad och ta ett varsitt glas champagne och bara sitta och snacka. Hennes bubbelpool ska tydligen ha som en slags stol som man kan ligga i och så bubblar det på punkter så det blir som massage. Jag vet inte riktigt hur det finkar men det låter helt fantastiskt. 

Ska bli skönt med en tjejkväll bara sitta och prata om gamla goda tider och diskutera vad som händer i våra liv just nu. Nu när vi är äldre så har man inte lika mycket tid att träffas, så när man väl kan träffas så får man njuta extra mycket. Hur som är det ändå kul att vi kan ta oss tid från våra upptagna liv att träffas och ha det trevlig ändå. 

Trots att man bor på olika ställen och lever sitt eget liv så vill man ju fortfarande kunna ses och vara delaktiga i varandras liv trots att vi har blivit vuxna. Men nu börjar det bli dags för mig att packa ihop så att jag kan träffa min bästa vän och ha en riktig trevlig tjejhelg med en massa badade och skrattande. Sen får man ju inte glömma allt gott som vi kommer att laga och att äta. Tror nästan att jag kommer att behöva rulla hem efter en hel helg med en massa lyx och gott.